Particulier

Uw huis, een warm thuis met wonen in uw eigen Styl !!

Wij maken voor u een passend en eigentijds interieuradvies of Styladvies op basis van uw woonwensen en behoeften. Met passie en betrokkenheid stellen wij ons advies samen, waarin wij uw specifieke wensen laten terug komen, zodat het huis een echt “thuis” wordt! Steeds opnieuw is het de uitdaging om een uniek Prachtig Krachtig Styl Advies te geven, wat een passende reflectie geeft aan uw woonsfeer. Dit is juist zo leuk aan ons vak!

Werkwijze:

Om u beter te leren kennen inventariseren wij uw wensen en vragen. Wat is uw smaak en Styl, wat inspireert je? Wat vind je juist niet mooi en wat wel? Welke kleuren vindt u mooi, welke meubels wilt u absoluut kwijt en welke moeten worden behouden. Kortom, veel vragen aan u om te komen tot een mooi en samenhangend interieuradvies. Wij maken voor u een eerste moodboard ter inspiratie, om de vertaling van uw wensen te toetsen. Onze kracht is het goed kunnen luisteren naar de woonwensen en om deze vervolgens te vertalen naar een afgestemd interieuradvies waar wij met lef invulling geven aan kleur, materiaal en inrichting. Vervolgens wordt er een ontwerp/inrichting gemaakt van de ruimte. Bij het ontwerp wordt ook een meubel en definitieve kleurvoorstel gemaakt. Hiermee kunt u verder om in eigen beheer het traject een vervolg te geven, maar u kunt dit ook door ons laten verzorgen. Ook is het mogelijk dat u kiest voor het persoonlijk woonshoppen, dan gaan wij met elkaar op pad, aan u de keus.

In overleg met u stellen wij vooraf een offerte samen, welke is afgestemd op uw wensen.

Woning te koop?

Prachtig Krachtig Styl Advies verzorgt ook Styling voor huizen die in de verkoop gaan. Door kleine aanpassingen in het interieur, verandering van kleur en het gebruik maken van de lichtval in huis, geven wij het huis een vernieuwende uitstraling wat de eventuele aankoper nieuwe inzichten geeft in de mogelijkheden voor zijn toekomstige ‘thuis’.

Recreatiewoning

Is uw recreatiewoning toe aan een verfrissing van het interieur? Wij geven uw woning een Stylvolle metamorfose, waardoor u in een geheel andere look  op uw vakantieadres verblijft!

Laat ons u inspireren bij het vormgeven en Stylen van uw vakantiewoning. Wij brengen extra sfeer in uw recreatiewoning!

Is uw woning bedoeld voor verhuur? De huurders zijn steeds meer op zoek naar comfort en sfeer; ook bij het doorbrengen van hun vrijetijd. Graag horen wij uw wensen en zullen wij u  verrassen met de mogelijkheden! Hierbij houden wij bij de inrichting rekening met de verhuur.

Restylen

Wilt u een meubel echt niet kwijt! Wij kunnen deze restylen waardoor deze een ‘nieuwe’ look krijgt en het als passend element terug komt in uw interieur.

Neem direct contact op om uw wensen te bespreken! >>