Over mij

Ik ben Mariëtte Visser, trotse eigenaar van Prachtig Krachtig Styl Advies. 

Mijn passie en enthousiasme voor interieurStyling en inrichting is vanuit hobby ontstaan. Ik mag graag verandering aanbrengen in het interieur en een andere look geven aan ruimtes, middels kleur en accessoires. Ter inspiratie ben ik graag buiten in de natuur. Voor de nieuwe trends bezoek ik de vakbeurzen en lees de vakbladen om op de hoogte te blijven van de snelle ontwikkelingen op het gebied van inrichting en Styling.

In 2014 hebben we een oude pastorie gekocht in Barsingerhorn, een klein dorp in Noord-Holland. Deze is aan de buitenzijde geheel gerenoveerd en de binnenkant volledig verbouwd. Het geheel heb ik naar eigen 'Styl' mogen indelen, inrichten en Stylen. De indeling, kleur, materialen, het groen en accessoires zorgen voor de fijne woonsfeer. Een plek waar wij met veel trots wonen. Het is een fantastische woon- en werk plek geworden. 
Wonen met passie, een echt thuis! 

Natuurlijk bent u hier van harte welkom om een kijkje te komen nemen! 

Dit was het moment om de stap te maken van hobby naar werk; zowel in de zakelijke- als particuliere markt. Je kunt bij ons terecht voor een kleur of interieuradvies aan huis, de re-Styling van je woonkamer of andere ruimte, een inrichtingsplan voor je nieuwe woning, je vakantiewoning, etalage of kantoor. Middels een persoonlijk moodboard, 2D plattegrond of 3D visualisatie, laten we je graag de mogelijkheden zien. En mocht je er bij het shoppen nu niet uit komen dan helpen wij je graag. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de Styling van uw feest, zakelijke borrel of themaparty. Meer informatie vindt u onder diensten, event Stylen.

Wilt u uw oude meubels niet kwijt, wij restylen deze graag. Gaat uw woning in de verkoop? Laat ons het een extra touche geven. Wij maken voor u graag een advies op maat. U kunt na het advies zelf de regie in handen nemen of wij ontzorgen u hierbij.

Samen maken we het tot een Styl vol succes!

Het mooiste compliment is om uw glimlach te zien bij het resultaat!

                                            Wil je weten wat Prachtig Krachtig Styl Advies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

                                                                                                                                                                                        Een creatieve groet, Mariëtte